top of page
Foto-33.jpg

Hi! Ik ben Quinty Matakupan. Mensen om mij heen omschrijven mij vaak als enthousiast, gezellig en goed met kinderen. Vroeger heb ik altijd gezegd dat ik met mensen wilde werken maar hoe dat eruit moest gaan zien, dat wist ik alleen nog niet. 

November 2017 begon ik aan de opleiding mediamanager op het mediacollege. Dit leek me eerst erg leuk maar ik kwam er snel achter dat ik hier mijn creativiteit niet kwijt kon. Daarom heb ik er voor gekozen om te stoppen met deze opleiding. Daarna heb ik gelijk mijn eerst fotografie pagina aangemaakt op instagram, waar het achteraf allemaal begonnen is.

Ik vond het zo leuk om foto’s te maken, dat ik dat graag met de buitenwereld wilde delen. Iets wat ik niet had verwacht maar toch kwamen de eerste aanvragen voor fotoshoots binnen. Zo werden de eerste curcussen voor fotografie gedaan en kreeg ik steeds meer aanvragen voor andere soort shoots. 

Waar het begon met fashion shoot voor een blog en kledingwinkels, vind ik het nu het leukste om bruiloften, personal branding shoot, newborn shoots te doen. 

 

Dat het ondernemen vroeger een droom was die is uitgekomen, is mijn droom nu om in de toekomst meer te gaan doen met filmen. 

Waar ik hier en daar al een beetje mee bezig ben maar het lijkt me helemaal een droom om het fotograferen en het filmen te kunnen combineren!

De herinneringen van klanten vast mogen leggen die zij nooit meer zullen vergeten, is toch wel iets wat ik heel bijzonder vind aan mijn werk. Ik hoop dit dan ook nog heel lang te mogen doen.

Contact

Je ontvangt binnen 24 uur reactie!

bottom of page